Coca de forner

Fa dies que volia fer una coca de forner, una coca de pa de les de sempre, i vaig agafar una recepta de fer baguets que em van deixar i simplement hi vaig afegir més sucre. La recepta és molt senzilla, el problema bàsicament és l’estona d’espera perquè fermentcoca de forneri.

Ingredients:
315 gr d’aigua
500 gr de farina de força (PANI)
60 gr de sucre
8gr de sal
6 gr de llevat sec
Procediment:
1.- Posar a la cubeta de la panificadora tots els ingredients, primer líquids i després sòlids. Poseu el programa 6 de la panificadora, que amassa i fermenta (té una durada d’1 hora i 50 minuts).
2.- Un cop acabat, treure i amassar una mica a mà. Enrotllar com si fos un braç de gitano i deixar-lo fermentar fins que dobli el volum.
3.- Un cop ha doblat el volum, posar-hi oli d’oliva per sobre i aplanar-ho com una coca. Deixem reposar uns 20 minuts més.
4.- Aplanem una mica més la coca, i l’empolsinem amb sucre. Jo hi he fet unes marques amb la mà mateix, que són les que podeu veure a la fotografia.
5.- Posar al forn durant un 25-30 minuts a 200ºC.

És molt fàcil de fer, però si voleu veure amb tots els ets i uts una recepta de coca de forner, us deixo l’enllaç del forner d’Alella, on s’explica molt detalladament.

Anuncis

One response to “Coca de forner

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: