Aneu en compte amb les farines sense gluten, doncs varien molt d’una marca a una altra, i la mateixa recepta no ens serveix. Per la farina de la marca Carrefour (la Proceli també ens serviria en aquest cas) gairebé sempre utilitzo la mateixa recepta. Surt un pa molt tou i bo.
Ingredients:
175gr de llet tèbia
1 cullaradeta de sucre
12 gr de llevat fresc
175gr d’aigua
45 gr d’oli d’oliva
1 ou
1 cullerada de mel
300 gr de farina panificable Carrefour
25 gr de Maizena
25 gr de farina de fajol
6 gr de sal
Elaboració:
1.- Dissoldre el llevat amb la llet tèbia i el sucre. Deixar en repòs uns 10 minuts.
2.- Batre tota la resta d’ingredients líquids: aigua + oli + ou + mel
3.- Posar a la cubeta de la panificadora tots els líquids, el llevat amb la llet, les farines i per últim la sal.
4.- Programa número 9 de la panificadora (Lidl), pa de 750 gr i torrat al màxim.
31/05/2015 at 1:59 pm
Reblogged this on Celler-Adocse.